JORNADA SOLIDÀRIA AL COL·LEGI MARE DE DÉU DE LOURDES

Publicat per en maig 3, 2017 dins Apropa't a Càritas, Carrusel | 0 comments

JORNADA SOLIDÀRIA AL COL·LEGI MARE DE DÉU DE LOURDES

20170428_163824

El 28 d’abril, el col·legi Mare de Déu de Lourdes va celebrar una jornada solidària a favor de Càritas.

Tots els alumnes de primària i secundària van participat al llarg del dia en diferents activitats a fi de conèixer tot allò de què s’ocupa Càritas, i va acabar amb una cursa solidària en la que els nens van aportar diners que han destinat a Càritas.

La jornada va començar amb les visites dels alumnes a diferents instal·lacions de Càritas. Amb aquestes visites, el professorat valora que els alumnes entenen molt millor per a què serveixen els diners que aconsegueixin.

Els alumnes de cicle inicial de primària, nens de 6 i 7 anys, van visitar la parròquia de Sant Josep, on se’ls va ensenyar les diferents dependències i els usos que tenen i han tingut al llarg de la història.

Els alumnes de cicle mitjà, de 8 i 9 anys, van visitar el centre Sant Pau, on van poder conèixer les tasques de formació que fa Càritas.

Els de cicle superior, de 10 i 11 anys van visitar el menjador Sant Joaquim..

I finalment, els alumnes d’ESO van visitar L’Entorn i el rober de Càritas, on van poder veure les tasques que s’hi fan i el funcionament dels dos espais.

A tots els espais els esperaven voluntaris, que els van anar explicant el que es fa en cada un d’aquests espais.

A la tarda, els alumnes van participar en una cursa solidària al Parc Central de Mataró. Per participar a la cursa, cada noi i noia havia d’aportar una petita quantitat de diners.

Un cop acabada la cursa, i de retorn al col·legi, els alumnes van fer entrega dels diners recollits al president de Càritas, que els va agrair la contribució econòmica i els va parlar de la importància de l’educació en valors, en la que Càritas també se sent compromesa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.