VOLUNTARIAT D’ALUMNES DEL COL·LEGI SALESIANS

Publicat per en gen. 11, 2017 dins Apropa't a Càritas, Carrusel | 0 comments

VOLUNTARIAT D’ALUMNES DEL COL·LEGI SALESIANS

salesians-1

 

Els alumnes de 2n curs de batxillerat del col·legi Salesians han fet al llarg del  primer trimestre d’aquest curs, 2016/ 2017, activitats de voluntariat a Càritas.

L’escola ens va demanar que presentéssim als alumnes les tasques que fem, tot   explicant-los com hi podien col·laborar dedicant unes hores voluntàriament a  fer tasques de suport en els diferents àmbits en els que treballem.

A principis d’octubre els estudiants van escoltar amb molta atenció les propostes que els vam fer i a partir d’aquesta informació, amb l’ajut dels seus tutors, van anar decidint a quines tasques volien dedicar una part del seu temps de voluntariat.

Les possibles tasques que els vam proposar van ser de classificació de roba al rober, de selecció d’aliments, o bé d’acompanyament d’avis a la residència o de nens als reforços escolars o activitats esportives que fem al centre Sant Pau.

No és la primera vegada que organitzem tasques de voluntariat entre els estudiants de la ciutat, però en aquesta ocasió s’ha portat a la pràctica amb un grup nombrós de nois i noies.

A partir del novembre van començar a fer el voluntariat. Han participat en total 25 alumnes, alguns d’ells fent selecció de roba al rober, altres acompanyant avis a la residència i molts ajudant-nos a la selecció d’aliments després del Gran Recapte del mes de novembre.

Els nois i noies han participat en tots els casos amb moltes ganes i per a Càritas han estat un bon suport, que agraïm.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.