19-OCT. Jornada interreligiosa “Dones, religions i pau”

Publicat per en oct. 18, 2019 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

19-OCT. Jornada interreligiosa “Dones, religions i pau”
 

 

Benvolguda, benvolgut,

Avui ens posem en contacte amb tu per convidar-te a la jornada interreligiosa i interconviccional “Dones, religions i pau”. Aquest acte públic i gratuït tindrà lloc el dissabte 19 d’octubre entre les 9.15 i les 13.30 hores a la Casa Golferichs de Barcelona.

La jornada està impulsada per la Xarxa Interreligiosa per la Pau (XIP), un grup de més d’una desena d’entitats i comunitats de tradicions religioses i conviccions diverses. Amb aquest acte públic, la XIP segueix donant a conèixer la diversitat religiosa existent al nostre país i el rol de les comunitats en favor de la convivència i la pau social. Alhora, lluita contra les vulneracions a la llibertat religiosa i les discriminacions relacionades amb les creences de les persones.

“Dones, religions i pau” se centrarà en la realitat i experiència de les dones com agents de pau, des de les seves tradicions religioses. L’acte s’iniciarà amb un diàleg entre dues expertes en diversitat religiosa i feminismes: la Cristina Monteys i la Neus Forcano, amb la moderació de la periodista religiosa Glòria Barrete. La jornada seguirà amb cinc espais de conversa per tal de descobrir com viuen i entenen la relació entre la pau i la fe o espiritualitat onze dones de tradicions religioses o conviccions diverses. En aquest espai els i les assistents a la jornada estan convidats a interactuar i dialogar en grup. Per acabar, la jornada finalitzarà amb un acte simbòlic.

A continuació trobaràs l’enllaç al programa de la trobada i al formulari d’inscripcions.

Programa de la trobada

Inscripcions
Facebook
Twitter
Website
Email
Copyright © 2019 Justícia i Pau, All rights reserved.
Justícia i Pau Barcelona
C/ Roger de Llúria, 126, 3er 1a
08037 Barcelona
933 176 177
justiciaipau@justiciaipau.org

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.