L’experiència de 45 anys donant suport als més necessitats ha fet possible crear un estil de treball molt productiu i gratificant. A Càritas Interparroquial de Mataró pensem que fer la nostra feina amb alegria, i donant quelcom a canvi, és una bona manera d’obtenir resultats positius.

Per una banda, aconseguim involucrar a persones i entitats que, sense ànim de lucre, aporten els seus mitjans i reben la satisfacció de sentir-se solidaris. D’altra banda, els qui hi assisteixen poden gaudir de l’acte i també, de manera solidària, fan la seva aportació econòmica.

El conjunt d’aquestes col·laboracions permeten a Càritas seguir endavant en la lluita per intentar disminuir el risc de la pobresa.

Aquest 2012 ha estat un any molt farcit d’activitats, especialment en els àmbits d’aliments, cultura i esports. Per aquest motiu, volem destacar, entre d’altres: Concert Coral La Nota, Camina amb Càritas, Torneig Joventut Handbol Mataró, Juny Solidari, Concert Gwen Perry, Jornada Solidària del Centre Atlètic Laietània, Músics de Casa IV, Mataró x Càritas, Campanya de Nadal del Centre Natació Mataró, acte solidari Gimnàs Paradise, Cercle Catòlic amb Càritas, Torneig de Futbol infantil Mataró, Ipadel juga per Càritas, Campanyes dels Col·legis i altres centres, Gran Recapte, Col·lectes de les Parròquies de Mataró, Jornada del Voluntariat i Poema de Nadal.

Càritas Interparroquial de Mataró, en nom de tots els beneficiats, vol mostrar el seu agraïment als voluntaris per aquestes accions, ja que sense ells no hauria estat possible. Un agraïment que fem extensiu a l’Ajuntament de Mataró, el Foment Mataroní, la Fundació Hospital, la Fundació Caixa Laietana, la Caixa de Pensions i a tots aquells que, des de l’anonimat, ens han donat tot tipus de suport.

Moltíssimes gràcies! Continuem comptant amb tots vosaltres.