|

L’AFAM enceta un cicle de conferències sobre l’Alzhèimer

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme inicia un cicle de conferències sobre l’alzhèimer a la Fundació Iluro. L’objectiu d’aquesta programació és sensibilitzar i alhora facilitar encara més el coneixement de la malaltia a tota la ciutadania, però sobretot a totes les persones que pateixen directa o indirectament l’Alzhèimer, segons apunta la psicòloga de l’AFAM, Eulàlia Ramírez. Es tracta d’un conjunt de sessions que s’han programat al marge dels tallers que l’AFAM ofereix habitualment al Centre de Dia Terapèutic.

Aquest cicle de xerrades dóna el tret de sortida avui dilluns amb una sessió que se centrarà en una realitat encara força tabú i controvertida “El Sexe i l’Alzhèimer”. En aquest àmbit la psicòloga Eulàlia Ramírez considera que és recomanable obtenir assessorament expert, tenint en compte que cada cas és diferent, segons la parella. Una conferencia de la mà d’Eva Martínez, infermera d’Adapta Assistència Sanitària.

Totes les conferències tindran un caire monotemàtic i se celebraran a les 19h a la Sala d’Actes de la Fundació Iluro (C/ Santa Teresa, 61).

Entrada similar