|

ACTE DE CLOENDA DEL PROJECTE [REC]FUGIADES

Bon dia,

Et convidem a participar en l’acte de cloenda del projecte [Rec]fugiades que hem dut a terme, per segon any consecutiu, juntament amb l’entitat La Bretxa i elCol·legi Mare de Déu dels Àngels.

A través de la metodologia d’aprenentatge-servei, una vuitantena d’alumnesd’aquesta escola de la Sagrera han treballat durant un trimestre escolar perinformar-se i comprendre la situació de les persones migrades i refugiades per acabar desenvolupant un projecte que contribuís a la cohesió i la interculturalitat del barri.

Ara, els i les joves participants volen compartir en aquest acte públic els videoclips, curtmetratges, fotografies, poemes i entrevistes elaborats a l’aula, per tal d’estendre com entenen l’acollida i el respecte a les persones migrades i que aquesta mirada arribi a tot el veïnat de La Sagrera i Sant Andreu.

L’acte, que és obert a tothom, tindrà lloc el dimarts 11 de juny a les 19.00 h, al Centre Can Clariana Cultural (Carrer Felip II, núm. 222, Barcelona). No hi ha inscripció prèvia, però agrairem que confirmeu la vostra assistència aprojectes@justiciaipau.org.

També ens fa especial il·lusió anunciar que comptarem amb la participació de la Carmen Juares, membre de l’Associació Mujeres Migrantes que defensa els drets de les dones migrades treballadores de la llar i la cura, que ens donarà el seu testimoni.
A més, de l’11 al 20 de juny, al Casal de Barri Torre de la Sagrera podreu visitarl’exposició “[Rec]fugiades: la diferència ens enriqueix, el respecte ens uneix” amb el conjunt de materials elaborats pels i les joves i pensats per fomentar la reflexió de tot el veïnat.
Copyright © 2019 Justícia i Pau, All rights reserved.
Justícia i Pau Barcelona
C/ Roger de Llúria, 126, 3er 1a
08037 Barcelona
93 317 61 77
justiciaipau@justiciaipau.org

Entrada similar