|

ANTONIO, ajuda a trobar feina digna

 Consulta la newsletter al navegador  
       #TreballDigne
  Durant els últims mesos hem viscut una pujada de preus històrica, mentre que les feines cada vegada són més precàries. ANTONIO, aquesta situació ha conduït a moltes persones a l’exclusió social, ja que els seus llocs de treball no reuneixen les condicions bàsiques per poder viure dignament. Des de Càritas som conscients d’aquesta tendència preocupant. Per això, i gràcies a persones com tu, hem estat al costat de molta gent que els ha tocat viure la pitjor cara del mercat laboral. Durant el 2020, vam ajudar 1203 persones ateses a trobar feina. Es tracta d’una pas important, però no és suficient.Per què?  Des de Càritas volem denunciar i fer visible aquestes dades alarmants de la diòcesi de Barcelona. Ens trobem davant un problema greu de desigualtat, tant per les persones que han de mantenir una família i no poden accedir a una feina o són treballadors pobres, com pels joves sense recursos, que veuen com se’ls hi tanquen totes les portes. És per això que, en aquest 2022, et demanem que ens ajudis a repetir o superar la xifra de les 1203 insercions laborals del 2020.

ANTONIO, col·labora i fes més petita la desigualtat. Amb el teu donatiu oferiràs orientació laboral a les persones que s’acosten als nostres despatxos i els donaràs formació bàsica perquè tinguin més opcions d’aconseguir una feina digna.  FES UN DONATIU    Tu pots ser la persona que contracta! Necessites algú que et doni un cop de mà amb les tasques de la llar? O algú que cuidi una persona gran? O un/a cangur? A la borsa “APROP” de treball domèstic de Càritas et podem ajudar a trobar la persona que necessites. Només has de trucar al 680 409 850 o enviar un correu electrònic a apropborsa@caritas.barcelona

MÉS INFORMACIÓ  Ofereix un nou futur pels joves desocupats  Juvenil és un programa basat en la potenciació i l’empoderament de les capacitats professionals de les persones joves desocupades. Si col·labores oferiràs a través del projecte formació als joves en diferents àmbits per tal d’aconseguir la seva integració en el món laboral.   NO ET PERDIS EL VÍDEO  Entre tots, fem que les persones tinguin l’oportunitat de tenir una vida digna a través d’una feina digna.Una societat justa depèn d’un gest com el teu.  FES UN DONATIU     ANNA ROIGCap de Comunicació, Campanyes iRelacions Institucionals  Puc desgravar el meu donatiu? Sí, el teu donatiu té una recompensa fiscal, i des de fa uns mesos, ha augmentat el % de desgravació. Ara podràs desgravar un 80% dels teus primers 150€ anuals si ets una persona física. En el cas de les empreses, es poden deduir el 35% de l’Impost de Societats.  Segueix-nos!      RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Càritas Diocesana de Barcelona, amb domicili a la Via Laietana n. 5, Entresol. FINALITAT: Posar al dia la base de dades de Càritas Diocesana de Barcelona amb la finalitat de continuar enviant-vos informació de la nostra entitat. DRETS: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades, a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades i a la revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable del tractament.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES: caritas.barcelona/politica-de-privacitatDonar-me de baixa 

Entrada similar