|

ANTONIO, hi ha res millor que regalar educació?

 Consulta la newsletter al navegador  
       #TornadaAlCole
  L’estiu està arribant a la seva fi, i la tornada a l’escola és una realitat. Nervis, insomni, il·lusió per retrobar-se amb amics… es tracta d’un moment especial que per desgràcia no tots els nens i nenes viuran de la mateixa manera.

A causa de la falta de recursos econòmics, molts infants hauran de començar un nou curs sense el material escolar necessari per seguir les classes. Pares i mares fan tot el possible per oferir el millor als seus fills, però per l’encariment de la vida a vegades no és fàcil. De fet, un 27% de famílies amb menors ateses per Càritas no es poden pagar material escolar. A més, un 52% han reduït les despeses en roba i calçat.

ANTONIO, ajuda’ns a aconseguir 10.000 € perquè els infants que atenem puguin afrontar aquest nou curs amb garanties.   ANTONIO, no disposar de material escolar és un gran obstacle educatiu, però també minva la confiança i motivació dels infants. Col·labora i regala educació i igualtat. El teu donatiu es convertirà en un paquet educatiu que rebrà un nen perquè torni feliç a l’escola i pugui estudiar per complir tots els seus somnis.   FES UN DONATIU  ANNA ROIGResponsable de Comunicació, Campanyes i Relacions Institucionals   Puc desgravar el meu donatiu?Sí, el teu donatiu té una recompensa fiscal, i des de fa uns mesos, ha augmentat el % de desgravació. Ara podràs desgravar un 80% dels teus primers 150€ anuals si ets una persona física. En el cas de les empreses, es poden deduir el 35% de l’Impost de Societats.  

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.