|

Benestar Social comença un nou mandat a l’Àrea d’Atenció a les Persones

gentCom a resultat de les darreres eleccions municipals, la Diputació de Barcelona va aprovar a finals de juliol un nou cartipàs que determina una nova estructura organitzativa, amb la creació de cinc vicepresidències i un nou organigrama estructurat en cinc àrees executives. 

La vicepresidenta quarta i alcaldessa de La Garriga, Meritxell Budó, presideix l’Àrea d’Atenció a les Persones, i com a diputada delegada de Benestar Social s’ha nomenat Maite Fandos.

Una de les prioritats en l’àmbit de benestar social serà promoure la inclusió social i fer front a la pobresa i a totes les seves formes de manifestació, com ara la pobresa energètica, habitacional o alimentària, i garantir una millor qualitat de vida, autonomia i benestar a tots els ciutadans i ciutadanes de la demarcació de Barcelona.

En uns moments de reptes demogràfics, socials i econòmics importants, la Diputació de Barcelona enfortirà el suport tècnic, tecnològic, formatiu i econòmic als ajuntaments de la demarcació, i la col·laboració amb les entitats socials, per poder oferir uns serveis socials de qualitat amb una atenció centrada en les necessitats de cada persona en cada moment i entorn vital.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.