Bones noticies per la Residencia Torre Llauder de Càritas

Aquests dies tenim molt bones notícies i de tot caire:

Per una banda l’Acadèmia El Triangle ens han fet una visita i la setmana en faran una altra per tal que els estudiants coneguessin la Residència i els residents. Van estar parlant amb ells en un ambient molt distès. Vàrem quedar que alguns d’ells vindran a fer voluntariat fent tasques d’acompanyament digital (funcionament dels mòbils), acompanyament, portaran jocs lúdics i conversaran amb els avis. Aquestes visites són com una alenada d’aire fresc, és molt agradable veure les relacions que s’estableixen entre aquestes generacions tant diferents.

Hem rebut de l’Escola de la Divina Providència la carta que havíem fet als Reis: un microone, un estenedor, un calefactor i una balança. A tots els que hi han participat, moltes gràcies.

Del mercat de la Plaça de Cuba ens han portat dos quilos peix i un de carn. No sabeu pas com agraïm que ens portin aquests productes ja  que ens ajuden a equilibrar la balança de les despeses alimentàries. Donem les gràcies als propietaris dels comerços que ho han fet 

Entrada similar