|

[Butlletí JiP] Comencem el curs amb novetats

 

El llibre del voluntariat penitenciari

Quatre membres de l’equip de voluntaris de presons de Justícia i Pau, Xavier Badia, en Juli de Nadal, la Roser Garcia i la Irene Monferrer, han elaborat i coordinat un recull d’escrits que ens apropen a la realitat de les persones preses a Catalunya i als complicats moments que viuen en sortir del centre penitenciari i incorporar-se novament a la societat. El llibre, titulat “Sortir de la presó: una ventura incerta” ha estat editat per Icària i ja està a la venda en llibreries i a la seu de Justícia i Pau.>

Temps de la Creació

De l’1 de setembre fins al 4 d’octubre se celebra el “Temps de la Creació”, durant el qual les esglésies cristianes d’arreu del món celebren el do de la Creació i preguen per la seva cura. El Grup d’Ecoparròquia proposa diverses iniciatives per viure aquest Temps, entre elles una Vetlla ecumènica el 30 de setembre.

Cicle dels Dilluns dels Drets Humans 2020-2021

Ja tenim el programa del Cicle dels Dilluns dels Drets Humans per a aquest curs 2020-2021 i ja us avisem que ve ple de coses destacades. Si teniu curiositat per saber de què parlarem, amb qui comptarem i quines novetats tindrem, seguiu llegint.
Agenda
19:00 Vetlla de pregària ecumènica “Jubileu per la Terra”
Us animen a participar d’aquesta vetlla ecumènica per la cura de la Creació. També es podrà seguir per internet.

10:00 Assemblea General
Enguany celebrarem l’Assemblea General de l’entitat per vídeo-conferència.

9:00 Trobada catalanobalear de Justícia i Pau a Girona
La celebració de la trobada resta condicionada al que estableixin en cada moment les autoritats sanitàries.

>>
Breus
“El pare Manel assumia la feina impossible i necessària”
Article, publicat a Catalunya Religió, d’en Josep Maria Fisa, consiliari de la nostra entitat, sobre el Pare Manel, amic i soci de Justícia i Pau.

Temps de la Creació. Un Jubileu per la Terra
Article del Pau Cardoner que mira d’adaptar el sentit jueu del Sabbath al món d’avui i que ens col·loca al punt de mira la conversió ecològica interior i exterior.

Declaració pel 75è aniversari dels bombardejos d’Hiroshima i Nagasaki
Declaració interreligiosa, signada per la Comisión General de Justicia y Paz, que rebutja, amb una sola veu, l’amenaça que representen les armes nuclears per a l’existència de la humanitat.

Les persones temporeres de la fruita a Lleida
Article dels companys de Justícia i Pau Lleida sobre les persones temporeres de la fruita. En ell, reclamen, entre altres coses: Posar al centre la persona, el territori i la seva gent; Polítiques que incideixin en la regularització administrativa de les persones que viuen en el territori disposades a treballar; i un model de ciutat basat en els valors de la Justícia Social.

Estat d’Opinió

Anna Sangrà
Escoltar el silenci

Twitter
Facebook
YouTube
COL·LABORA
Copyright © 2020 Justícia i Pau, All rights reserved.
Vols donar-te de baixa? Fes clic aquí.
Justícia i Pau Barcelona
C/ Roger de Llúria, 126, 3er 1a
08037 Barcelona
93 317 61 77
justiciaipau@justiciaipau.org

Entrada similar