[Butlletí JiP] Marxem de vacances | Interactiu del 50è | Activitats a escoles

Publicat per en jul. 28, 2019 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

[Butlletí JiP] Marxem de vacances | Interactiu del 50è | Activitats a escoles

Facebook
Twitter
Email
YouTube
Website

Marxem de vacances

BON ESTIU

Després d’un curs intens, ple d’activitats, projectes, trobades, celebracions, etc. marxem de vacances! Esperem retrobar-nos amb tots i totes vosaltres a la tornada, amb les piles ben recarregades per encetar un curs ple de nous reptes que ens permetin apropar-nos, cada dia més, a un món amb menys desigualtats i injustícies.

Us desitgem un bon estiu!

Nou interactiu en línia

50è ANIVERSARI

Durant tot l’any 2018 hem celebrat els 50 anys de Justícia i Pau. Un total de cinc dècades dedicades al treball per la pau i la promoció i la defensa dels drets humans, la justícia social i la protecció del medi ambient. Ja podeu consultar en línia tota la informació relativa a les activitats dutes a terme per celebrar el nostre cinquantè aniversari i una selecció de la memòria fotogràfica de l’entitat.

Nou documental i investigació

#CONFLICTMINERALS

El passat 3 de juliol vàrem estrenar el documental “Kichwa Tembo, el somni d’un tresor amagat”, que il·lustra la delicada situació de la població local de l’est de l’RDC, molt deteriorada per la decadència del sector miner a la zona, i vam presentar els resultats de la investigació sobre la situació actual del comerç de minerals de conflicte.
La revista Opcions s’ha fet ressò de l’acte i ha publicat una crònica del documental.

Oferta d’activitats per al curs 2019/2020

CENTRESEDUCATIUS

Apostem per l’educació transformadora, la que genera una cultura cívica a l’aula i compromesa amb els drets humans de totes les persones. Així doncs, com cada any, us convidem a fullejar el dossier d’activitats per al curs 2019-20, en el qual trobareu totes les nostres propostes per aprofundir en temàtiques com ara: els minerals de conflicte, el consum responsable o el món de les presons.

> Més informació

L’ABC de la sociologia contra els prejudicis
Joan Gómez i Segalà. Llegir estat d’opinió
Uganda, entre conflictes i recuperació tardana
Francesco D’Amico. Llegir article
III Seminari d’ecologia integral a Madrid
La Comissió de Pastoral Social de la Conferència Episcopal Espanyola, juntament amb altres institucions de l’acció social de l’Església han celebrat el III Seminari d’Ecologia Integral per respondre a la pregunta: Laudato Si’ Comencem per casa?. Més informació
Copyright © 2019 Justícia i Pau, All rights reserved.
Justícia i Pau Barcelona
C/ Roger de Llúria, 126, 3er 1a
08037 Barcelona
93 317 61 77
justiciaipau@justiciaipau.org

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.