Butlletí de l’Agència de Suport a l’Associacionisme, 9 de febrer de 2018

Publicat per en febr. 12, 2018 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

Butlletí de l’Agència de Suport a l’Associacionisme, 9 de febrer de 2018

MOSTRA D’ENTITATS 2018 – Reunió informativa dilluns 19 de febrer

Enguany tenim l’esdeveniment de referència del món associatiu de la nostra ciutat, la VII Mostra d’Entitats de Ciutat, que tindrà lloc el dissabte 2 de juny.

Com ja sabeu d’anys anteriors la Mostra d’Entitats és una oportunitat per disposar d’un espai on fer difusió de les vostres activitats i projectes i donar-los a conèixer a la ciutadania. També volem que sigui un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències entre entitats, i de reconeixement de la tasca que realitzeu de manera voluntària.Comptem amb els vostres coneixements i trajectòria per aconseguir entre tots i totes una Mostra que visualitzi el treball i esforç de tots vosaltres. Per aquest motiu us convoquem a una reunió informativa el proper dilluns 19 de febrer al centre cívic Pla d’en Boet a les 19.00 hores on volem exposar-vos la proposta d’organització i funcionament, per treballar-la i consensuar-la conjuntament. Si esteu interessats a participar a la sessió informativa cal que ompliu el formulari clicant aquí.

La proposta inicial que us presentarem l’haurà elaborat el grup promotor format per representants d’entitats i tècnics municipals. Aprofitem per dir-vos que si voleu formar part d’aquest grup ens ho hauríeu de fer saber al més aviat possible a l’adreça participacio@ajmataro.cat.

Us encoratjo a participar en la Mostra d’aquest any per fer palesa tota la tasca que realitzeu, i que tantes vegades no és visible, sabent que aquesta és una oportunitat de donar a conèixer el vostre treball.

Rebeu una cordial salutació,
Juan Carlos Jerez Antequera
Regidor delegat de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern

ajuntament

Notícies – Portal d’entitats i Punt del Voluntariat
Error informàtic. Disculpeu les molèsties
08 Feb 2018 03:24 AM
Per un error informàtic el dijous 8 de febrer s’ha enviat un butlletí amb informació que no està actualitzada.
El procés dels Pressupostos participatius arriba en el moment més decisiu. Podeu escollir entre les 12 propostes finalistes fins a arribar als 500.000 € com a màxim i 350.000 € com a mínim. La votació la podeu fer del 2 al 22 de febrer a través de la pàgina www.decidimmataro.cat o en els punts d’informació dels centres …
Enguany tenim l’esdeveniment de referència del món associatiu de la nostra ciutat, la VII Mostra d’Entitats de Ciutat, que tindrà lloc el dissabte 2 de juny. Com ja sabeu d’anys anteriors la Mostra d’Entitats és una oportunitat per disposar d’un espai on fer difusió de les vostres activitats i projectes i donar-los a conèixer a …
Mataró més de 100 llengües
08 Feb 2018 02:00 AM
Per segon any consecutiu Mataró celebrarà el Dia Internacional de la Llengua Materna amb tot un seguit d’actes que s’organitzen des d’entitats i institucions. El programa d’activitats comença el 12 de febrer i s’allarga fins a l’1 de març. A Mataró hi viuen persones de més de 100 nacionalitats que parlen més de 120 llengües …
AUDIÈNCIA PRÈVIA
Ara pots adreçar-te al Ple Municipal per exposar precs o preguntes
Abans de cada Ple Municipal Ordinari, habitualment el primer dijous de cada mes, les persones a títol individual o en representació d’una entitat poden exposar precs o preguntes als representants de la ciutat. Per fer la intervenció cal demanar-ho com a mínim 7 dies abans de la celebració del Ple. En cada Audiència prèvia podran fer-se fins a cinc intervencions i tindrà una durada màxima de 30 minuts. L’Audiència prèvia començarà a les 18.30 h.
Més informació sobre recursos com: cursos, tallers i altres temes del vostre interès.
Facebook
Twitter
Website

Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, Mataró, Barcelona 08302, Spain

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.