Butlletí Medicus Mundi Mediterrània_Octubre 2021

Publicat per en oct. 5, 2021 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

Butlletí Medicus Mundi Mediterrània_Octubre 2021
Som una associació transparent, responsable i coherent. Fem educació per a la justícia global i cooperació internacional en salut. III Jornades de Violència de Gènere i Salut Les III Jornades de Violència de Gènere i Salut de 2021 han estat dedicades al paper dels mitjans de comunicació en el tractament d’aquest problema global. Hem comptat amb ponents de quatre continents, procedents de Catalunya, Bòsnia i Hercegovina, Moçambic i Equador. Llegir més Veure Jornades   Cabo Delgado, el mirall maleït del món actual Feia temps que, treballant a l’Àfrica, no sentia amb tanta força les contradiccions, els dubtes, i també l’enuig. Com reestructurar un sistema de salut, que ja era insuficient, en una realitat tan volàtil i impredictible? On construir els nous centres? Com mobilitzar els recursos? Llegir més   L’Efecte papallona: salut i medi ambient La salut de les persones està estretament lligada al medi ambient. Encara que a molts punts del planeta l’ésser humà visqui d’esquena a aquesta realitat, el cert és que tots i totes necessitem respirar aire i consumir aliments i aigua. “Nosaltres som aire, som terra, som foc i aigua” explica la Maria Angélica Toro Rojas, coordinadora de projectes de medicusmundi a Riberalta, Bolívia, quan abordem el tema. Llegir més   La Universitat dels pobles Conversem amb Oriol Josa Fresno, membre de la cooperativa de comunicació i audiovisuals Quepo, que impulsa amb Medicus Mundi Mediterrània el projecte Salut, Drets, Acció (SDA) des de fa més de deu anys. El projecte ha estat l’amfitrió de la Universitat Internacional per la Salut dels Pobles (IPHU), l’escola internacional d’activistes per la salut del People’s Health Movement que s’ha celebrat, online, durant els mesos de maig i juny. Llegir més   Activisme, cures i salut global Us presentem la segona edició d’unes trobades molt especials al voltant de la nostra Salut, entesa des d’una mirada bio-psicosocial i política, això és, la mirada que ens ofereix el prisma de la Salut Global.
Autocura, salut relacional, cos-territori, determinants socials de la salut, facilitació de grups i noviolencia… un còctel d’invitacions i conceptes molt necessaris per a armar un activisme sostenible i transformador!
Dirigit especialment a alumnes de la UIB i a activistes de qualsevol àmbit en el territori Balear! Sona bé, no? Llegir més Matrícula gratuïta Programa  TwitterFacebookInstagramYouTubeWebsiteEmail  Vols fer un donatiu? Copyright © 2021 Medicus Mundi Mediterrania, Drets reservats.

Enviat per:
Medicus Mundi Mediterrània
C. Pau Alsina 112, 1º
Edificio Pódium
08024 Barcelona


D’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades, t’informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament de la present informació formen part d’un fitxer de gestió de la comunicació de titularitat de Medicus Mundi Mediterrània, la finalitat del qual és la difusió dels nostres butlletins de noticies, informació d’activitats i publicacions. Igualment, restes informat de la possibilitat d’exercir el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades, adreçant la teva sol·licitud, degudament identificada, a Medicus Mundi Mediterrània, C/ Pau Alsina, 112, 1r Edifici Pòdium, 08024 Barcelona o per email a mediterrania@medicusmundi.es. Més informació a la política de privadesa.

Si vols deixar de rebre aquest butlletí, envía un email amb l’assumpte “BAIXA BUTLLETÍ” mediterrania@medicusmundi.es

Si t’han reenviat aquest butlletí i vols rebre’l de manera periòdica, subscriu-t’hi aquí


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.