|

Butlletí Pont Solidari núm. 91 – Banc de Recursos

capçalera-butlleti-91.jpgActe del 25è aniversari al CCCBImatges: Antonio MarrodanUn total de 85 persones van assistir el 29 de novembre a la jornada sobre reutilització, alimentació sostenible i creació de comunitats circulars organitzada amb motiu del 25è aniversari de Banc de Recursos. L’acte, conduït per Salvador Alsius, va tenir lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i va comptar amb la participació d’Alfred Vara, cap del Departament de Prevenció i Eficiència dels Recursos de l’Agència de Residus de Catalunya. 
Continuar llegintDonacions de llits hospitalaris i altres recursos a LleidaBanc de Recursos Lleida continua afermant la seva activitat de Pont Solidari i els darrers mesos ha repartit 53 llits articulats donats per l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. La delegació també ha fet d’enllaç amb els Consells Comarcals del Segrià, la Cerdanya, les Garrigues i el Solsonès per donar sortida a 32 llits més. Igualment, Banc de Recursos Lleida ha derivat a Fundació Ilersis, Amisol i TALMA 7 forns elèctrics donats per Plusfresc; i al Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida 5 bancades de seients donades per la mateixa cadena de supermercats.Altres donacions destacades:Donació de mobiliari d’oficina d’AqualiaMaterial de reg per a l’Associació Senegalesa de Lleida Donació pizzes Dr. OetkerDonació pizzes Dr. Oetker Activitat del Pont Solidari a la demarcació de BarcelonaEl Pont Solidari de Banc de Recursos ha gestionat a la demarcació de Barcelona diverses donacions de mobiliari escolar i d’oficina i d’equipament informàtic.Donació de pupitres de l’escola TaborDonació d’escriptoris de l’escola VoramarDonació de cadires de l’hotel NH Barcelona EixampleDonació de mobiliari i equipament informàtic de Berger-LevraultJornada ‘El dret a l’alimentació adequada i sostenible’La responsable del Pont Alimentari a Banc de Recursos, Mariona Ortiz, va participar el dia 16 de desembre en una taula de reflexió i debat dins la jornada El dret a l’alimentació adequada i sostenible, organitzada per la Xarxa pel Dret a una Alimentació Adequada (XDAA). 
Continuar llegint Donació llavors FitóDonació llavors Fitó Tallers de cuina de temporada i aprofitament alimentariDins la tasca de sensibilització que duu a terme, el Pont Alimentari ha organitzat des d’octubre tres tallers de cuina de temporada, alimentació saludable i sostenible i aprofitament del menjar a Barcelona. 
Continuar llegintJoaquim Pons Zanotti    PERSPECTIVA  Joaquim Pons Zanotti, primer president i voluntari de Banc de Recursos“Hem d’estar oberts per estudiar les necessitats que es puguin anar presentant en un món canviant”ALTRES NOTÍCIES:50 entitats socials ja utilitzen reOrdinadors de l’Espai ECXerrada a Nou Barris sobre aprofitament alimentariMostra d’Entitats d’Alimentació Sostenible67a Fira Agrària Sant Miquel a LleidaDefunció de José Antonio ManriqueFes-te teamer de Banc de RecursosFes-te soci/a o fes un donatiu puntualSigues voluntari/aFundació Banc de Recursos – C/Gran de Gràcia, 167, Pral. 2a – 08012 BarcelonaEn compliment del que disposa la Protecció de Dades, per a l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, continguts en les nostres condicions de protecció de dades, només ha de respondre a aquest missatge indicant el seu email a l’assumpte, o bé a través de l’enviament d’un correu ordinari a l’adreça: comunicacio@bancderecursos.org. Si desitja donar-se de baixa també pot fer clic aquí.ResponderReenviar

Entrada similar