|

CAMPANYA NADAL 2015 – Càritas Diocesana de Barcelona

caritas

Lema

“Els pobres són els descartats de  la nostra societat”

Papa Francesc

Tots som retalls. Càritas es un gran teixit de persones, vivències i gestos que ofereix noves oportunitats a qui la societat descarta.

Fem que tothom tingui un motiu per celebrar aquest Nadal.

Explicació de la campanya

“Els pobres són els descartats de la nostra societat”. Aquest Nadal a Càritas fem  nostra aquesta frase del papa Francesc per fer presents entre nosaltres totes les persones que la societat exclou.

Aquestes paraules donen veu a les persones que cerquen una llar estable i segura, una feina que els aporti ingressos suficients, un futur, tant a elles com a les seves famílies, i una societat inclusiva i solidària que les aculli tenint en compte les seves necessitats i capacitats.

Elles són part de Càritas, com també ho són els rectors, les comunitats, els socis,            els donants, els voluntaris i els treballadors; i tots junts estem cridats a teixir una fraternitat compromesa, arrelada en el fet de ser persones d’una sola família humana.

És per tot això que aquest Nadal des de Càritas convidem a treballar per una societat que posi en el centre la persona i que ofereixi noves oportunitats a qui la societat descarta.

Si som capaços de fer-ho, entre tots aconseguirem que tothom tingui un motiu per celebrar aquest Nadal.

 

CASTELLÀ

“Los pobres son los descartados de nuestra sociedad”. Esta Navidad en Cáritas hacemos nuestra esta frase del papa Francisco para hacer presentes entre nosotros a todas las personas que la Sociedad excluye.

Estas palabras dan voz a las personas que buscan un lugar estable y seguro, un trabajo que les aporte ingresos suficientes, un futuro, tanto a ellas como a sus familias, y una sociedad inclusiva y solidaria que los acoja teniendo en cuenta sus necesidades y capacidades.

Ellas son parte de Cáritas, como también lo son los rectores, las comunidades, los socios, los donantes, los voluntarios y los trabajadores; y todos juntos estamos llamados a tejer una fraternidad comprometida, arraigada en el hechode ser personas de una sola familia humana.

Es por este morivo que esta Navidad desde Cáritas convidamos a trabajar por una sociedad que ponga en el centro a la persona y que ofrezca nuevas oportunidades a quien la sociedad descarta.

Si somos capaces de hacerlo, entre todos conseguiremos que todo el mundo tenga un motivo para celebrar esta Navidad.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.