Canvi la localització de l’esdeveniment, ” projecció dels documentals del projecte [Rec]fugiades”

Publicat per en maig 31, 2018 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

Canvi la localització de l’esdeveniment, ” projecció dels documentals del projecte [Rec]fugiades”

refugiades

La projecció dels documentals del projecte [Rec]fugiades es durà a terme a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna – Universitat Ramon Llull (C. Valldonzella, 12) a l’hora i data previstes, dijous 31 de maig a les 18.30 h.

Si voleu participar en l’acte, us preguem que envieu un correu aprojectes@justiciaipau.org.

Rec]fugiades és un projecte d’Aprenentatge Servei adreçat a joves amb l’objectiu de sensibilitzar en matèria de migracions i refugi.

Justícia i Pau i la Bretxa, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya, ha impartit un conjunt de tallers sobre migracions, drets humans i llenguatge audiovisual a alumnes de l’Institut Barres i Ones, del Col·legi Mare de Déu dels Àngels i del Col·legi Natzaret.

A partir d’aquestes formacions, els i les participants han preparat breus curtmetratges relacionats amb la temàtica del refugi, per als quals han comptat amb el testimoni de diverses persones refugiades. Amb aquest projecte es busca que els i les joves coneguin la realitat que viuen les persones refugiades i que traslladin les seves reflexions als documentals.

El dijous 31 de maig tindrà lloc la projecció d’aquests documentals realitzats per l’alumnat participant. L’acte s’iniciarà a les 18:30 h i acabarà amb un petit refrigeri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.