Càritas recapta fons per a la residència Torre Llauder amb un concert del Quartet Ítaca

Publicat per en set. 21, 2015 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

Càritas recapta fons per a la residència Torre Llauder amb un concert del Quartet Ítaca

Càritas de Mataró organitza un concert del quartet Ítaca aquest dissabte a la Parròquia de Sant Josep. L’objectiu és recaptar fons per millorar les condicions de la residencia per a gent gran Torre Llauder, que aquest any celebra el seu 30è aniversari. El portaveu de Càritas de Mataró, Jaume González, fa una valoració molt positiva de la tasca que ha desenvolupat aquesta llar per a persones grans en aquestes tres dècades. A hores d’ara acull a una 20 d’usuaris però una de les principals mancances que té és l’espai. Per això han demanat a l’ajuntament que els cedeixi un altre pis de l’edifici que els va proporcionar en el seu moment.

El concert solidari, que tindrà lloc aquest dissabte dia 20 a les 6 de la tarda a Sant Josep, anirà a càrrec del Quartet Ítaca, encapçalat pel cantautor Genís Mayola. Un recital en el que oferiran dos estils diferenciats: una primera part amb cançons d’autors tan diversos com Leonard Cohen, Lluís Llach o Ovidi Montllor, entre molts d’altres. I una segona en la que el quartet interpretarà l’espectacle poètic musical “Bandera de Catalunya”, amb lletra i text del maresmenc Esteve Albert, en els que s’explica la història de la Catalunya de l’edat mitjana. Escoltem Genís Mayola, un dels integrants del Quartet Ítaca.

El concert servirà per recaptar fons per a la residència. De tota manera Càritas també ofereix com a possibilitat per col•laborar, l’apadrinament d’un dels avis que resideixen en aquest centre. D’aquesta manera amb una aportació mensual la residència pot rebre ajuda per cobrir la quota mínima per atendre aquella persona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.