|

La Carta de la Pau al Fòrum Mundial de Violències Urbanes (Abril 2017)

BUTLLETÍ – ABRIL 2017

www.cartadelapau.org / secretaria@cartadelapau.org / @CartaPazONU                         Secretària: C.Modolell, 41. 1º. 08021 Barcelona. T. 934145936

 

La Carta de la Paz presenta Vitamina en el Foro Mundial sobre Violencias UrbanasLa Carta de la Pau presenta Vitamina al Fòrum Mundial sobre Violències Urbanes

La Carta de la Pau presenta Vitamina al Fòrum Mundial sobre Violències Urbanes

La Fundació Carta de la Pau ha presentat el projecte Vitamina-Lideratge Ètic i Transformació Social al I Fòrum Mundial sobre Violències Urbanes i Educació per a la Convivència i la Pau…Llegir més.
 Et convidem a llegir el MANIFEST FINAL DEL FORUM.
Begoña Roman habla sobre bullying a los padres y jóvenes de Vitamina de Santa ColomaBegoña Roman parla sobre bullying als pares i joves de Vitamina de Santa Coloma

Begoña Roman parla sobre bullying als pares i joves de Vitamina de Santa Coloma

La professora de Filosofia de la UB, Begoña Roman, va impartir el passat 5 d’abril una xerrada sobre bullying als pares i joves del projecte Vitamina de Santa Coloma de Gramenet, programa promogut pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de l’Obra Social “La Caixa”… Llegir més.

 

El grupo del programa Vitamina de La Mina descubre el mundo de la radioEl grup del programa Vitamina de La Mina descobreix el món de la ràdio

El grup del programa Vitamina de La Mina descobreix el món de la ràdio

La ràdio és una bona eina perquè els joves aprenguin a treballar en equip, superin vergonyes personals, adquireixin responsabilitats i tasques de lideratge i, al mateix temps, descobreixin el funcionament del món dels mitjans de comunicació… Llegir més.

NOTÍCIES DEL III CONGRÉS EDIFICAR LA PAU

Jorge Pesqueira: “La mediació associativa aborda el conflicte des del nosaltres”

El mexicà Jorge Pesqueira, doctor en Dret, Sociologia, Polítiques de Seguretat Pública, Criminologia i Mediació, en les sessions prèvies al III Congrés Edificar la Pau, ha apostat per la Mediació Associativa: “pel seu manteniment filosòfic , la seva visió interdisciplinària i per la metamorfosi que produeix en el seu entorn”… Llegir més.

 

Leyda Brea reivindica enfortir el sentiment de pertinença a l’espai urbà

L’arquitecta Leyda Brea, com a integrant del grup d’experts de l’eix Ciutats i Pau del III Congrés Edificar la Pau al Segle XXI, ha reivindicat la importància d’enfortir el sentit de pertinença a l’espai urbà, el qual es pot analitzar des de diverses dimensions… Llegir més.

Escarly Urbano: “Aconseguirem la pau quan tots siguem iguals en drets”

L’especialista en Rehabilitació Psicosocial i laboral de Persones amb Discapacitat i experta de l’eix temàtic Ciutats i Pau, Escarly J. Urbano, ha demanat a la segona trobada prèvia a la III Congrés Internacional Edificar la Pau al Segle XXI “la necessitat de construir ciutats lliures de barreres, tant actitudinals com arquitectòniques”… Llegir més.

 

La Carta de la Pau dirigida a l’ONU és un document escrit per un grup de persones amb una gran inquietud pel treball per la pau. Consta d’una introducció, deu punts, una conclusió i una postdata que senyalen uns principis sobre els quals poder construir una pau realista. Pots llegir el text sencer aquí.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.