| |

CASAL D’ESTIU DEL CENTRE SANT PAU

 

Com ja és tradicional, el Centre Sant Pau de Càritas Interparroquial de Mataró va donar el tret de sortida al Casal d’Estiu. La convocatòria va quedar coberta en poques hores. D’aquesta manera, des del passat 25 de Juny un bon nombre d’infants gaudeixen, matí i tarda, del lleure amb ordre i responsabilitat. Joves monitors cerquen el millor per a ells alhora que tenen cura de la seva educació, higiene, alimentació i els seus valors.

El passat divendres 5 de juliol van fer una sortida a Girona, on van visitar el Museu del Cinema i van poder participar en diferents tallers.

Per a Càritas es tracta d’una activitat molt important, ja que suposa una gran ajuda als pares que, per motius de treball o altres que no els permeten estar tot el dia amb els seus fills,  aconsegueixen la tranquil·litat de tenir els infants sota tutela.

En aquest sentit, l’entitat vol mostrar el seu agraïment a les educadores socials així com als monitors del Centre Sant Pau, sense oblidar la Caixa de Pensions, perquè sense el seu suport no seria possible oferir aquest Casal

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.