Celebrem 50 anys!, Justícia i Pau

Publicat per en gen. 20, 2018 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

Celebrem 50 anys!, Justícia i Pau

justicia i pau

 

DINAR DE GERMANOR

El 2018 celebrem el 50è aniversari de la creació de Justícia i Pau Barcelona, constituïda el 29 de febrer de 1968. Volem commemorar aquests 50 anys de treball i agrair l’esforç de tots aquells que l’han fet possible. La principal celebració serà el proper dissabte dia 24 de febrer, amb una eucaristia i un posterior dinar de germanor, on ens trobarem tots els membres i amics l’entitat. Més endavant hem previst altres activitats de les que us anirem informant.
Us esperem el dia 24 de febrer! Recordeu inscriure-us abans del divendres 19 de febrer.

Vetlla de pregària al CIE

VIDES TANCADES
Aquest dissabte, 20 de gener, se celebrarà la quarta edició de la vetlla de pregària que organitza Migra Studium, i a la que ens hem adherit Justícia i Pau i moltes altres entitats. L’objectiu és solidaritzar-se amb la situació dels interns, denunciar la privació de llibertat i condicions de vida que suposen els CIE, i demanar-ne el tancament.

Cap a una economia més humana

MANIFEST

Entre abril i maig de 2017 vam coorganitzar un seminari de debat amb l’objectiu de contrastar el funcionament de l’economia actual amb els principis ètics que proposa el pensament social de l’Església. El seminari va cloure amb un debat públic, el 16 de gener, amb la participació de Joan Majó, Alfred Pastor i Guillem López-Casasnovas, on es van formular diferents propostes per avançar cap a una economia més humana.

La pena de mort avui

DILLUNS DH

Quina és la realitat i evolució de la pena de mort en el món? Existeixen execucions extrajudicials? S’ha afeblit entre els nostres joves la posició contrària a la pena de mort? Per a aquesta sessió comptarem amb l’Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional de Catalunya i la Irene de Puig, impulsora del grup IREF i del projecte de filosofia 3/18.
20 GENER 18:00

Vetlla de pregària davant el CIE
21 GENER 11:30

Pregària interreligiosa – JiP Maresme
Justícia i Pau Maresme coorganitza per 8è any consecutiu una pregària interreligiosa al “Racó de la Pau” amb motiu de la Jornada Mundial per la Pau. El lema d’enguany és: “Migrants i refugiats: Homes i dones que busquen la Pau”. Més informació
24 FEBRER 11:30

Dinar de celebració del 50è aniversari de Justícia i Pau Barcelona
Dissabte 24 de febrer, ens trobarem al Centre Cívic Pere Quart  per celebrar l’aniversari de Justícia i Pau amb un dinar de germanor. Més informació
1 MARÇ

Acte pel treball decent
El passat 5 d’octubre, amb motiu de la Jornada Mundial pel Treball Decent, estava previst un acte organitzat per les entitats membres de la campanya “No qualsevol treball, sinó un treball decent”. Aquest acte es va haver d’ajornar per la situació del moment i finalment es farà l’1 de març. Ben aviat donarem més informació.
Kony 2012: èxit de públic, impacte insuficient
Miquel Àngel Prieto. Llegir estat d’opinió
“El Treball Digne, una tasca personal i comunitària”
En el marc de la campanya “No qualsevol treball, sinó un treball decent“, l’ACO ha elaborat aquest document que aborda la situació de l’ocupació actual i planteja propostes d’acció per canviar la situació. Més informació
Nens que migren sols: els menors estrangers no acompanyats
Anna Sangrà. Llegir estat d’opinió
Migrants i refugiats
Josep Maria Fisa. Llegir estat d’opinió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.