Cent maresmencs troben feina gràcies al projecte “Feina amb cor” de Càritas

Publicat per en març 19, 2018 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

Cent maresmencs troben feina gràcies al projecte “Feina amb cor” de Càritas

Unes 3000 persones han trobat feina gràcies a un projecte de Càritas Diocesana de Barcelona. Es diu “Feina amb Cor”, i engloba a totes les seccions de Càritas repartides per les diferents ciutats catalanes.

L’objectiu es la inserció laboral en els grups de població que tenen més problemes per trobar feina. Per una banda, la gent jove, per la falta d’experiència, però el cas majoritari es troba en la gent de més de 45 anys, perquè es considera que estan fora del mercat laboral. Càritas defensa que l’edat no es un criteri vàlid per introduir-se al món laboral i, per tant, que tothom es recuperable. De fet, les dades ho demostren, el 60% de majors de 45 anys han trobat feina gràcies a “Feina amb Cor” i un 70% en el cas dels joves.

L’èxit d’aquest projecte recau en la feina de Càritas com a intermediari entre les empreses i els nous treballadors. L’entitat s’encarrega de buscar empreses de tot tipus interessades en aquesta iniciativa i també de garantir que el contracte amb el treballador sigui digne.

A la comarca del Maresme unes 100 persones estan treballant gràcies a “Feina amb Cor”. Un dels casos és del de Emilio, un mataroní que, després de molts anys en l’atur, ara esta treballant de porter en una finca de Barcelona. El projecte de Càritas pren especial atenció en les dones, que pateixen ,segons l’entitat, el triple de precarietat laboral.

Qui estigui interessat només ha d’adreçar-se buscant “Feina amb Cor” a Google o a través del telèfon de Càrites Barcelona.

 

Informa: J.Méndez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.