CENTRE MONTCADA – ALFABETITZACIÓ –

Publicat per en abr. 17, 2015 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

CENTRE MONTCADA – ALFABETITZACIÓ –

 

casal j cerdanyola

 XERRADA BOMBERS

El dimarts 24 de març a les 10 del matí vam anar a l’espai jove del Centre Cívic de Cerdanyola a escoltar una xerrada dels Bombers. També hi havia dones d’una altra Associació i el local estava ple.

La xerrada la feien un bomber i una “bombera” embarassada, per fer-la més propera a les dones que hi assistien. El tema era “PREVENCIÓN DE ACCIDENTES DOMÉSTICOS” i va ser molt interessant.Van passar un PowerPoint i hi havia una traductora perquè tothom entengués les explicacions.

Van explicar els principals perills que podem trobar a casa i que podrien provocar un incendi i com solucionar-los. Es va fer molt amè perquè alternaven les explicacions amb les preguntes que els feien les assistents i amb exemples i situacions en les quals elles mateixes s’hi havien trobat.

Entre d’altres, es va parlar d’aquests temes:

-Accidents a la cuina, excés d’aparells elèctrics als endolls, instal·lacions antigues i potència, bombones de butà, no deixar els nens sols i vigilar-los sempre, què fer davant un petit foc… i el protocol d’actuació que cal fer quan ens trobem en una situació en què cal avisar els bombers.

Va ser molt participatiu i es van repartir fulletons perquè se’ls emportessin a casa i compartissin el que havien après amb la família.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.