“COMUNICAT REBUT DE LA SOTS DELEGACIÓ D’ARBITRES DEL MARESME”

Publicat per en gen. 12, 2020 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

“COMUNICAT REBUT DE LA SOTS DELEGACIÓ D’ARBITRES DEL MARESME”

El passat 28 de Desembre, es va dur a terme la sisena  edició del Torneig Intercomarcal de Futbol disputat entre els àrbitres de les diverses delegacions comarcals i provincials de Catalunya.

El torneig es va celebrar, novament,  a les instal·lacions del C.E. Vilassar de Dalt, on àrbitres arribats de diversos punts de la geografia catalana van disputar un petit torneig de futbol amb l’únic propòsit de recaptar aliments per aquelles persones més necessitades i que, no només durant aquestes dates, sinó durant tot l’any no arriben a poder tenir cobertes les seves necessitats bàsiques.

Una altre vegada,  la sots delegació d’Àrbitres del Maresme, juntament amb el C.E Vilassar de Dalt,  s’ha posat mans a l’obra en organitzar aquesta jornada benefico-esportiva.

Enguany, amb 909Kg s`ha superat la xifra recaptada l’any anterior que va ser de 680Kg d’aliments, la qual cosa ha permès a Càritas, poder arribar a moltes més famílies.

Durant la jornada, han estat presents,  els directius de la FCF, Antonio Jiménez i Juan Nuñez. Per part del CTA ha estat present el seu Director Xavi Moreno així com diversos membres de la seva comissió executiva, delegats i sots delegats

Des de el CTA Maresme, volem donar les gràcies novament a Càritas interparroquial de Mataró així com a Josep López, coordinador del C.E. Vilassar de Dalt, a l’Antonio Caballero Zamora, Delegat Comarcal del CTA al Maresme i a tots els directius, delegats, col·laboradors i àrbitres,  que han fet possible una edició més d’aquest torneig solidari.

arbi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.