CONCERT DE PRIMAVERA 2019

Publicat per en juny 12, 2019 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

CONCERT DE PRIMAVERA 2019

CONCERT DE PRIMAVERA

El  «CONCERT DE PRIMAVERA» previst pel proppassat dissabte 1 juny a l’església de Sant Josep, dissortadament es va veure afectat per una lleugera  indisposició de la directora de les coral, la senyora RagnhildHjelmborg i que sortosament està recuperada, la qual cosa ens alegra moltíssim.

Malgrat tot, las corals “Cor Madrigalista” i “Coral la Perla de l’Havana”, així com el pianista, senyor Nicolas Ayache, vàren oferir una voluntariosa i meritòria actuació, tot i que molt reduïda per les circumstàncies. El pianista ens va oferir fins a cinc peces i les coral varen cantar dues cançons conjuntament. Cal estar contens per la recuperació de la directora i també molt agraïts amb el mestre pianista i les corals pel seu esforç i desinteressada bona predisposició: moltes, moltes gràcies a tots.

L’agraïment de Càritas Mataró, en nom dels beneficiaris, cal fer-lo extensiu d’una manera molt destacada als ciutadans que varen acudir al concert i que, tot i las circumstàncies adverses, varen fer aportacions per un total de 632 €.

Moltes gràcies a tots!!

Mataró, 3 de juny de 2019

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.