CONVENI AMB EL COL·LEGI D’APARELLADORS  

Publicat per en nov. 10, 2018 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

CONVENI AMB EL COL·LEGI D’APARELLADORS   

 

IMG_1474

Càritas Interparroquial de Mataró ha signat, en data de 29 d’octubre, un conveni de col·laboració amb la Delegació a Mataró del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’edificació, destinat al manteniment d’immobles gestionats per Càritas.

El conveni té per objecte facilitar el manteniment i conservació dels immobles que Càritas Interparroquial gestiona, tant els espais destinats a funcions socials com els destinats directament a les persones de les que té cura.

En el conveni també s’estableix que el Col·legi d’Aparelladors es compromet a emetre certificats i informes relacionats amb els edificis de Càritas quan sigui convenient.

El Col·legi promourà el voluntariat entre el seu col·lectiu de professionals a fi de realitzar tota aquesta feina de forma altruista i donarà suport als seus col·legiats per facilitar aquesta tasca.

El conveni ha estat signat pel director de Càritas Interparroquial de Mataró, Sr. Antoni Vilà i pel vocal de la Junta de Govern i Delegat del Maresme del Col·legi d’Aparelladors, Sr. Joan-Fèlix Martínez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.