| |

Cooperatives de l’Escola Camí Del Mig

Els alumnes de 5è curs de primària de l’escola Camí del Mig han organitzat unes cooperatives amb la intenció de vendre productes. Amb aquest projecte els alumnes aprenen l’organització d’una empresa, amb els seus estatuts, divisió del treball, sol·licitud de crèdits bancaris, disseny de producte, etc.

Amb els beneficis cobriran la inversión econòmica que van haver de fer i una part d’aquests beneficis aniran destinats a una entitat del tercer sector.

El grup d’alumnes, que van crear les cooperatives Best One Coop.  i DCV, van decidir que la entitat a la que volien ajudar seria Càritas Inperparroquial de Mataró.

És per això que el 22 de març passat ens van convidar a fer-los una xerrada en la que vam explicar a què dediquem els diners que rebem, i molt especialment els diners que dediquem a la distribució d’aliments, que és on ells volen dedicar la seva aportació.

El mes de maig es va celebrar una fira a la Plaça Santa Anna on l’escola, juntament amb la resta d’escoles de la ciutat que participen en el Projecte de cultura emprenadora a l’escola, van vendre els productes que havien elaborat.

Finalment, el dia 3 de juny, es va celebrar l’acte de cloenda. Hi van ser presents totes les escoles que han participat aquest curs a l’experiència i totes les ONG que han estat escollides per les diferents cooperatives per fer-los entrega dels beneficis destinats a les ONG.

Les 2 cooperatives de l’Escola Camí del Mig ens van fer entrega de la seves donacions per un import total de 164€.

Vam aprofitar l’acte per agrair-los públicament la donació i comprometre’ns, seguint els seus desitjos, que els diners es dedicaran a la compra d’aliments per al nostre supermercat solidari, L’Entorn.

Entrada similar