|

Donació del Col·legi Mare de Déu de Lourdes

La Diada de Sant Jordi ha estat la data que el Col·legi Mare de Déu de Lourdes ha aprofitat per fer donació a Càritas dels diners que van recollir amb la cursa solidària que van celebrar el dia 11 d’abril.
Aquell dia els alumnes de l’escola van dedicar el dia, una jornada solidària, a diferents activitats, totes relacionades amb Càritas.
Tots els alumnes de primària i secundària van visitar diferents instal·lacions de Càritas, les parròquies de Sant Josep i de Ma. Auxiliadora, el centre de formació Sant Pau, el rober i la residència d’avis Torre Llauder.
L’experiència va ser molt ben valorada, tant per part dels voluntaris i professionals de Càritas com per part del professorat del col·legi.
La jornada es va completar amb activitats de sensibilització sobre la pobresa a la mateixa escola i finalment amb una cursa que van fer tots els alumnes al Parc Central de Mataró.
Per participar a la cursa, els alumnes havien d’aportar 1€. I la suma recollida ha estat lliurada al director de Càritas.
Els alumnes han fet entrega d’un xec al director de Càritas, que els ha agraït la participació i entusiasme. Ha aprofitat l’acte per recordar als nens com de prop tenim la pobresa i com n’és de necessària la col·laboració de tothom per ajudar els més necessitats.

maredeulourdes1

Entrada similar