El Foment vibra amb el Músics de Casa més lluït

Ja fa anys que l’últim trimestre del calendari és especialment esperat a Càritas Mataró. D’una banda, perquè en aquestes dates sembla que l’ambient comença a transformar-se per adaptar-se a l’època nadalenca i tot el que comporta. De l’altra, perquè aquests darrers mesos de l’any acostumen a venir ben carregats d’actes i il·lusions. La jove jornada Mataró x Càritas s’ha afegit al cistell on conviuen una sèrie d’esdeveniments (concerts, conferències…) entre els quals trobem el Músics de Casa. Una cita ja habitual que reuneix a mitjans de novembre una petita porció del talent musical de casa nostra. Enguany, per sisena vegada consecutiva.

La consolidació d’aquest vespre musical es podia contemplar el passat divendres 14 de novembre, amb un Foment Mataroní clarament més concorregut que edicions anteriors. El recital, conduït pel periodista Francesc Andrés, va homenatjar els assistents oferint-los fins a dues hores de tonades de la mà de Genís Mayola i Àngel Ribas, encarregats d’encetar la vetllada, seguits de Baldo’s Band, Beatway, Jorge Sarraute i Primavera per la Pau.

Una mostra més de l’empenta musical mataronina. I és que per aquest escenari ja hi han passat desenes de grups, músics i cantautors. En aquesta ocasió, el repertori va concloure, com és habitual, amb una actuació conjunta i l’entrega d’un obsequi inèdit per part de l’entitat: el llapis solidari.

Els llums es van apagar passades les onze de la nit amb un colofó inesperat. Els diners recollits (fruit de les aportacions voluntàries, ja que com sempre l’entrada era gratuïta) van superar amb escreix les xifres d’altres anys i van superar els 1.600 euros. Un motiu suficient per agrair la col·laboració de tots aquells que van fer possible el sisè Músics de Casa.

En nom de l’entitat, 1.680 gràcies!

 

IMG_7650 IMG_7642IMG_7662

Entrada similar