|

La Fundació El Maresme ultima els preparatius per la Nit de Gala del 50è aniversari

50anys

Elisabet Solsona

Compte enrere per a la Nit de Gala del 50è aniversari de la Fundació El Maresme. La cita serà el proper 3 de desembre al Teatre Monumental i estarà amenitzada per l’actor Pep Plaza amb l’acompanyament musical de Tangerine Trio. Per a l’ocasió s’ha preparat un musical solidari que repassarà els 50 anys d’història de l’entitat. Adreçat a tots els públics, aquest musical està protagonitzat per usuaris dels diferents serveis ocupacionals que conformen la Fundació i els beneficis que es recullin de la venda d’entrades serviran per impulsar projectes de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La Nit de Gala serà l’últim acte de celebració dels 50 anys de la Fundació El Maresme, actes que es van encetar ara fa un any amb la Nit de Gala de 2015. Al llarg d’aquest 2016, s’han dut a terme diferents iniciatives com la presentació d’una nova carrossa per a la Cavalcada de Reis, un conte d’en Santi, un capgròs d’en Santi o una nova edició de les Dissantes. Lourdes Sellarès explica que s’ha procurat fer actes oberts per arribar a tota la ciutadania.

Aquest musical es representarà el 3 de desembre a les 19.30h, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Les entrades tenen un cost de 10€ en benefici de la Fundació El Maresme. Es poden adquirir a les dependències de la pròpia entitat, situades a la Plaça dels Bous; a la Direcció de Cultura o bé a través d’internet. També hi ha la possibilitat de comprar una entrada amb seient “Fila 0”, en cas que no es pugui assistir a l’espectacle.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.