|

Inscripcions obertes a la trobada catalanobalear 2021

Bon dia,
 Ens posem en contacte amb tu per informar-te que dissabte 22 de maig tindrà lloc la Trobada Catalanobalear de 2021.

Sota el lema de l’Arcadi Oliveres “Estem obligats a no perdre mai l’esperança” us proposem participar en aquesta jornada per tractar conjuntament el tema de “Pandèmia i postpandèmia: crisi i oportunitats de canvi”, amb l’objectiu de definir a què ens sentim cridats com a Justícia i Pau de Catalunya davant dels reptes de la nova situació que se’ns obre arran de les crisis que estem vivint.

La trobada està estructurada a partir de l’esquema del Veure-Jutjar-Actuar. El Veure el vam iniciar en una sessió prèvia conjunta el passat 26 de febrer amb una conferència-debat amb Joan Carrera sj. A partir de les aportacions que es van fer, s’ha orientat aquesta jornada. Iniciarem el Jutjar amb les mirades de Quico Prat, responsable de formació de Càritas espanyola, i Neus Forcano, filòloga i teòloga. Amb les seves valoracions i amb el rerefons del missatge de l’Arcadi Oliveres encararem la part de l’Actuar amb l’objectiu de definir propostes d’actuació seguint els cinc eixos temàtics que proposem.

Conclourem la trobada amb un espai de record al nostre estimat amic Arcadi Oliveres.

A continuació trobaràs l’enllaç que et portarà al formulari d’inscripció i a sota trobaràs el programa complet de la jornada.Formulari d’inscripcióEsperem retrobar-nos el dissabte 22.

Rep una cordial salutació,


Consell de Justícia i Pau CatalunyaCopyright © 2021 Justícia i Pau, All rights reserved.
Vols donar-te de baixa? Fes clic aquí.Justícia i Pau Barcelona
C/ Roger de Llúria, 126, 3er 1a
08037 Barcelona
93 317 61 77
justiciaipau@justiciaipau.org

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.