Invitació exposició ORIGEN 2020 i Diàlegs sobre Joieria Responsable

Publicat per en gen. 18, 2020 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

Invitació exposició ORIGEN 2020 i Diàlegs sobre Joieria Responsable

image001Benvolgut amic / Benvolguda amiga,

 

Ens plau convidar-te a participar als Diàlegs sobre Joieria Responsable que celebrarem el 30 de gener, a les 17:00, al Centre d’Artesania de Catalunya (c/ Banys Nous 11, de Barcelona), en el marc de la nostra campanya OR+ JUST per a la salut global.

 

Serà una trobada dedicada a conversar sobre els reptes i les oportunitats per avançar cap a pràctiques de joieria més respectuoses amb el medi ambient i els drets humans, que comptarà amb les veus expertes de:

 

  • Katja Jesek, membre del col·lectiu Oh my Gold
  • Francesc Picanyol, gerent de Majoral Joies
  • Natalia Uribe, departament d’estàndards i certificació de Alliance for Responsible Mining
  • Carla Canal, responsable de coherència de polítiques de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona
  • Moderació a càrrec de Marc Font, periodista de Crític i autor del reportatge “Pot haver-hi un comerç d’or ètic i ecològic?”

 

Hi projectarem també el documental “La Fiebre del Oro”, rodat el 2017 a Moçambic, per a presentar les principals problemàtiques socials, econòmiques, ambientals i sobre la salut derivades de la mineria artesanal d’or. L’entrada és gratuïta i cal inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

 

Et convidem, a més, a la inauguració de l’exposició de joieria ètica ORIGEN 2020, que celebrarem el 16 de gener, a les 18:00, també al Centre d’Artesania, i que es podrà visitar fins el 12 de febrer. L’exposició reuneix peces úniques de vuit artistes elaborades amb or i plata de comerç just: adoro mi oro, Adriana Díaz Higuera, Emilie Bliguet Ehical Jewellery, JUIA Jewels, Koetania, ILFO unique ecojewels, Roc Majoral i Teresa Estapé.

 

Ens agradarà molt que ens hi puguis acompanyar.

 

Ben cordialment,

 

 

 

 

www.medicusmundi.cat | comunicacio.cat@medicusmundi.es | Tel. 93 418 47 62

image001

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.