|

Ja has vist la web del 50è aniversari?

Benvolgut/da,

Aquesta setmana ve plena d’inauguracions: avui estrenem el web del 50èaniversari (www.justiciaipau.org/50anys/) i dijous tindrà lloc l’acte de presentació de l’exposició #UtopiesQueNoHoSón a la Casa Elizalde.

Aquest nou web és un espai on podràs trobar diferents pàgines amb informació d’interès sobre les celebracions del nostre aniversari.

Pàgines del web del 50è:
  • Nosaltres: En aquest espai trobaràs tota la informació sobre l’entitat, com ens organitzem i sobretot, un llistat de totes aquelles persones, entitats i xarxes amb les quals hem treballat aquests últims anys per assolir els nostres objectius. Accedir-hi.
  • 50 anys de trajectòria: Aquesta pàgina fa un repàs històric per aquelles campanyes i activitats més destacades de l’entitat. Accedir-hi.
  • Vídeos: En aquesta secció trobaràs tots els vídeos que s’han anat enregistrant durant els actes de celebració d’aquest aniversari. Accedir-hi.
  • Agenda: Aquí podràs consultar els actes futurs i les localitzacions on es trobarà l’exposició #UtopiesQueNoHoSón durant tot l’any 2018. Accedir-hi.
  • Premsa: En aquesta secció trobaràs el ressò dels mitjans de comunicació amb motiu del nostre aniversari. Accedir-hi.
  • Col·laboració i contacte: I per últim, trobaràs l’apartat que indica com pots col·laborar amb l’entitat. Accedir-hi.
Aprofitem per recordar-te que l’acte d’inauguració serà aquest dijous, 12 d’abril a les 18.30 h a la Casa Elizalde (C. València, 302, Barcelona). Durant l’acte comptarem amb les ponències de l’Antoni Segura, historiador i president del CIDOB, i de l’Arcadi Oliveres, activista i expresident de Justícia i Pau. La moderació de l’acte anirà a càrrec de la periodista Rita Marzoa.Gràcies per celebrar amb nosaltres aquests 50 anys!

Vull fer un donatiu pel 50è aniversari
Copyright © 2018 Justícia i Pau, All rights reserved.
Justícia i Pau Barcelona
C/ Roger de Llúria, 126, 3er 1a
08037 Barcelona
93 317 61 77
justiciaipau@justiciaipau.org

Similar Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.