|

Ja us podeu inscriure a la MOSTRA D’ENTITATS 2018

ajuntament

Ja us podeu inscriure a la MOSTRA D’ENTITATS 2018
Període d’inscripcions del 21 de febrer al 3 d’abril
S’inicia el període d’inscripcions de la VII Mostra d’Entitats de Ciutat que enguany es realitzarà el dissabte 2 de juny a la Plaça de Santa Anna.

La Mostra ofereix un espai a les entitats per donar-vos a conèixer entre la ciutadania, i informar sobre les activitats que realitzeu, com col·laborar o fer-se soci de l’entitat… Al mateix temps és un espai per promoure el treball en xarxa entre les entitats, intercanviar informació i establir connexions.

A la Mostra podran participar-hi totes aquelles entitats, col·lectius, grups d’entitats o xarxes que estigueu inscrites com a tal al Registre Municipal d’Entitats de Mataró, o que tingueu vida activa entre el teixit associatiu del municipi, excepte partits polítics i organitzacions sindicals.

Per participar-hi es presenten les següents modalitats:

Disposar d’un estand informatiu: espai on les entitats podreu mostrar la vostra tasca de manera directa a les persones que visitin la Mostra. Tots els estands disposaran d’una taula i tres cadires, i cada entitat haureu de portar carpa (dimensions 3x3m i preferiblement de color blanc).

Disposar d’un espai d’exposició: espai on les entitats podreu exposar-hi informació gràfica sobre les activitats i finalitats de l’entitat, en cas que no pugueu participar presencialment en un estand.

– Realitzar una activitat a l’escenari o en altres espais: espai per a actuacions musicals o teatrals, conferències o de demostració de les activitats que desenvolupeu.

T’animem a participar-hi!

Similar Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.