Jornada Catalano-Balear de Justícia i Pau 2018

Publicat per en maig 31, 2018 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

Jornada Catalano-Balear de Justícia i Pau 2018

TROBADA CATALANOBALEAR 2018

Benvolgut/da,

El 8 i 9 de juny, celebrarem la Jornada Catalano-Balear de Justícia i Pau 2018, que enguany es farà a la Cova de Sant Ignasi de Manresa, sota el títol “Aturem la guerra, construïm la pau“.

La jornada vol reflexionar i denunciar la relació entre el negoci de les armes, les polítiques militaristes europees i els conflictes armats existents actualment, amb les seves seqüeles de sofriment, pobresa i de generació de migracions i persones refugiades. S’analitzarà les responsabilitats dels nostres governs i de les societats europees, en contrast amb la seva negativa d’acollir persones refugiades i migrants, per així conèixer quins camins la ciutadania pot contribuir per la pau. Per fer-ho, comptarem amb ponents com Arcadi Oliveres, expresident de Justícia i Pau Barcelona, Jordi Armadans, director de Fundipau o Pere Ortega, president del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, entre d’altres.

La jornada és oberta a tothom, però cal inscripció prèvia abans del 30 de maig. Cal enviar un correu a justiciaipaudemanresa@gmail.com indicant el nom, cognoms, lloc de procedència i si et quedes a dormir el divendres i/o dinar dissabte.

En cas que tinguis fills petits, t’animem que els portis a la trobada perquè hi haurà un taller de reciclatge de joguines bèl·liques adreçat als infants.

En el següent enllaç trobaràs el programa complet de la jornada.

Inscripcions a justiciaipaudemanresa@gmail.com

Inscripció 8-9 de juny: dormir a La Cova, esmorzar i dinar – 45 €
Inscripció 9 de juny: dinar – 17 €

El compte on fer l’ingrès: ES50 0182 8618 9002 0008 6641

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.