JORNADA SOLIDÀRIA A L’INSTITUT THOS I CODINA

Publicat per en des. 22, 2017 dins Apropa't a Càritas | 0 comments

20171220_135152

Un any més, l’institut Thos i Codina ha celebratel 20 de desembre la Jornada Solidària, com a cloenda del primer trimestre.

Aquest any celebraven l’edició número 10, pel que l’institut ha agraït en un acte protocol·lari a totes les entitats que al llarg d’aquests anys han participat en la jornada, entre elles Càritas, que hi participa en totes les edicions.

Al llarg de tot el matí els alumnes de tots els nivells educatius participen en activitats per recollir diners que es destinen a diferents organitzacions d’ajut als més necessitats, tant del nostre país com d’altres parts del món.

També els alumnes de batxillerat preparen esmorzars que es venen a tot l’alumnat i professorat de l’institut. Els diners que s’aconsegueixen amb aquesta activitat es destinen íntegrament a Càritas.

També s’organitzen diferents conferències, entre les quals les de Càritas, on s’ha parlat de la pobresa a Mataró i la tasca d’ajut que fa Càritas, especialment en el que fa referència a la importància de la tasca del voluntariat.

Aquest curs s’han fet 5 xerrades. Dues en dates prèvies als alumnes de 1r de batxillerat i tres a la jornada solidària, dirigides en aquesta ocasió a alumnes de 1r d’ESO i del cicle formatiu d’Administració i Finances.

.Finalment, al llarg de la jornada, els alumnes porten aliments, que també són recollits per  Càritas, dins de la campanya de recollida d’aliments que promovem entre totes les escoles de la ciutat per Nadal.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.