JORNADA SOLIDÀRIA A L’INSTITUT THOS I CODINA

Publicat per en des. 28, 2018 dins Apropa't a Càritas | 0 comments

JORNADA SOLIDÀRIA A L’INSTITUT THOS I CODINA

20181220_095502

Un any més, l’institut Thos i Codina ha celebrat el 20 de desembre la Jornada Solidària, com a cloenda del primer trimestre.

Càritas, com fa cada any, hi ha participat. Al matí fent xerrades a tots els alumnes de 1r curs d’ESO i als alumnes del Cicle formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances. S’ha parlat de la pobresa a Mataró, i de la tasca d’ajut que fa Càritas.

Alhora els alumnes de tots els nivells educatius participen en activitats per recollir diners que es destinen a diferents organitzacions, tant del nostre país com d’altres parts del món.

També els alumnes de batxillerat preparen esmorzars que es venen a tot l’alumnat i professorat de l’institut. Els diners que s’aconsegueixen amb aquesta activitat es destinen íntegrament a Càritas.

A la tarda, els alumnes de Formació Professional han convidat a diferents organitzacions no governamentals, entre elles Càritas Interparroquial de Mataró, a una taula rodona on cada organització ha explicat a grans trets la tasca que duen a terme.

Posteriorment, i en petits grups, hem anat aclarint als nois i noies tots aquells aspectes de la nostra feina que més els interessaven.

Una de les qüestions més preguntades ha estat sobre com poden participar com a voluntaris.

També, al llarg de la jornada, els alumnes porten aliments, que també són recollits per  Càritas, dins de la campanya de recollida d’aliments que promovem entre totes les escoles de la ciutat per Nadal.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.