La Carta de la Pau ofereix cursos de lideratge ètic per a organitzacions

Publicat per en jul. 1, 2015 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

La Carta de la Pau ofereix cursos de lideratge ètic per a organitzacions

lider300

Liderar avui una empresa en un món tan global i canviant és complex. En aquest context, sovint, la mesura de l’èxit no és allò que una persona pot generar, sinó l’eficàcia del seu equip per aconseguir les coses ben fetes. Avui l’enfocament se centra en un paradigma humà del lideratge – la capacitat de connectar amb la gent que treballa per veure com es veuen les coses des de la seva perspectiva, per involucrar i motivar les persones apel·lant a les seves fortaleses i passions, i entendre les dinàmiques de l’equip per equilibrar-les. Actualment la visió del líder  és la del líder “ètic” que és capaç d’alliberar tot el potencial de cada individu i del grup en l’organització.

Tenint en compte aquestes premisses i amb l’objectiu de crear líders ètics que construeixin organitzacions pacífiques que arribin a assolir l’excel·lència i contribueixin a crear valor social, la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, a partir del setembre, comença a oferir a organitzacions de tot tipus (empreses, institucions, ONG …) el curs “Lideratge ètic com a motor de l’èxit organitzacional”. Els objectius d’aquest seminari són: identificar les claus d’un lideratge ètic en les organitzacions, identificar les tensions a les organitzacions i les seves causes per gestionar-les i presentar formes de cohesionar les organitzacions per al seu millor funcionament.

Es tracta d’un curs presencial (amb suport online), amb sessions expositives “in company” i diàlegs oberts liderats pel Dr. Francesc Torralba, catedràtic de filosofia de la Universitat Ramon Llull, i la Dra. Leticia Soberón, doctora en Comunicació Social, i amb la col·laboració d’un grup interdisciplinari de formadors especialistes en lideratge ètic. Un curs que la Fundació Carta de la Pau realitzarà a demanda segons les necessitats de cada organització interessada.

Per a més informació: secretaria@cartadelapaz.org – Fundació Carta de la Pau. Telf. 93.414.59.36.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.