|

“L’acció social des de l’espiritualitat, un camí de pau” – 3a jornada de la XIP

La Xarxa Interreligiosa per la Pau (XIP), de la qual som impulsors, organitza la seva tercera trobada que enguany porta per títol “L’Acció social des de l’espiritualitat, un camí de pau”.

La jornada tindrà lloc el dissabte 6 de novembre a les 10 h a la Ronda Barcelona (C/Consell de Cent, 382). Durant la jornada es compartiran diverses accions socials impulsades per comunitats espirituals i religioses, des de la seva espiritualitat, i es definiran les bases per a la creació d’una xarxa d’ajuda mútua formada per comunitats implicades en la transformació social en favor de les persones en situació de vulnerabilitat i en la construcció de la pau quotidiana. També s’exposaran diversos murals d’experiències d’acció social amb participants de diverses entitats i de tradicions religioses diferents. A continuació podeu veure l’horari.Us animem a participar d’aquesta jornada interreligiosa i interconviccional.

Us hi esperem!InscripcionsLa Xarxa Interreligiosa per la Pau és un espai interreligiós i interconviccional, que treballa a favor de la pau, en la qual participen persones membres de les següents comunitats i entitats: Germanetes de l’Assumpció, Comunitat Bahà’í de Barcelona, Associació Brahma Kumaris de Barcelona, Església siro-ortodoxa d’Antiòquia, Federació de Famílies per la Pau i la Unificació del Món, Església evangèlica del carrer Terol 22 de Gràcia, Comunitat Sikh del Raval, Coordinadora Catalana d’Entitats Budistes, Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR) i Justícia i Pau Barcelona.Copyright © 2021 Justícia i Pau, All rights reserved.
Vols donar-te de baixa? Fes clic aquí.Justícia i Pau Barcelona
C/ Roger de Llúria, 126, 3er 1a
08037 Barcelona
93 317 61 77
justiciaipau@justiciaipau.orgResponderReenviar

Entrada similar