L’Ajuntament avança els diners de les beques menjador a les AMPES

Publicat per en nov. 4, 2015 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

L’Ajuntament avança els diners de les beques menjador a les AMPES

L’Ajuntament avança el pagament de les beques menjador a les AMPA. Uns ajuts que concedeix el Consell Comarcal del Maresme però tenint en compte l’endarreriment a l’hora de fer efectiu el seu pagament a les famílies, el consistori mataroní avança els diners perquè les beques es puguin gaudir de manera immediata. Fins ara s’han concedit 1.513 ajuts individuals, dels 2.597 sol•licitats, que equivalen a més de 800 mil euros, que s’aportaran repartits en 3 trimestres.

De les 2.597 sol•licituds de les beques menjador, 405 s’han denegat i 679 estan pendents de valoració per diferents motius (falta de documentació, incidències amb l’Agència Tributària, entre d’altres). Vadell explica que a mida que es vagin resolent aquestes més de 600 beques pendents, l’ajuntament s’anirà fent càrrec del seu pagament.

De les 1.513 beques concedides fins al moment, 19 reben l’ajut per al 100 % del seu cost i la resta se subvenciona al 50 %, tenint en compte que el preu de l’àpat és de 6 euros amb 20 cèntims. Els ajuts individuals de menjador es concedeixen a alumnes amb necessitats socioeconòmiques i/o geogràfiques, han de ser nens empadronats a Mataró i que estiguin escolaritzats en centres d’educació infantil de segon cicle, primària o secundària. També és condició indispensable que el centre escolar tingui servei de menjador i que els ingressos de la unitat familiar no superin uns imports determinats segons els membres de la unitat familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.