L’últim repòs

Engruna14En l’acompanyament a la gent gran que es troba sola, o amb problemes econòmics, es va detectar la preocupació dels avis/avies pel seu enterrament i el destí de les seves restes mortals després del traspàs. Arribada la última etapa de la vida, per aquestes persones, el neguit és doble: no deixar un problema econòmic als familiars que s’han de fer càrrec de les despeses en el decés quan no es tenen recursos i per altra banda que les seves despulles tinguin una última morada digne. Càritas Interparroquial de Mataró, també pot fer l’acompanyament en aquestes circumstàncies i donar una missatge de tranquil·litat i esperança als beneficiaris de Càritas d’una determinada edat.

A l’any 2009, es va rebre el donatiu d’un nínxol. A partir d’aquesta donació, es va iniciar la creació d’un parc de nínxols de Càritas a Cementiris de Mataró. Actualment (maig de 2017), el CIM  disposa de 13 nínxols, que permeten gestionar aquesta necessitat i donar garanties a la gent gran que es troba en situació marginal, que rebrà un acompanyament en la seva vellesa, amb els diferents serveis de Càritas i fins i tot que té garantit un últim repòs digne.

Cal agrair la col·laboració que es rep de Cementis Metropolitans per l’ajut en gestionar aquest problema i en els continuats donatiusi suport.-Joan Comellas

 

 

 

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.