Mataró Camina per lAlzheimer

Publicat per en oct. 1, 2015 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

Mataró Camina per lAlzheimer

“Mataró Camina per l’Alzheimer”, espera per aquesta edició a un total de 5.000 participants

Aquest proper diumenge 4 d’octubre tindrà lloc la 8ena edició de “Mataró camina per l’Alzheimer”. Una caminada destinada a conscienciar i sensibilitzar a les persones respecte aquesta malaltia neurodegenerativa.

Els diners recaptats aniran destinats integrament per ajudar a les persones amb menys recursos, que pateixen directa o indirectament els efectes d’aquesta malaltia. L’any passat es van recollir un total de 28.400 euros.

La caminada es farà sobre dues distàncies diferents, la primera de 14,5 quilòmetres i la segona sobre un recorregut de 10,5. També hi ha l’opció de poder fer un donatiu sense haver de caminar.
Una de les novetats més destacades respecte les anteriors edicions serà la línia d’arribada, que canviarà d’emplaçament i estarà ubicada en aquesta ocasió al Nou Parc Central. A l’arribada es servirà esmorzar per a tots els participants.

La presentació d’aquesta edició va comptar també amb la presència del regidor d’esports Josep Maria Font, qui va voler destacar la feina que fa l’Associació de Familiars d’Alzheimer del Maresme i mostrar-los tot el seu suport.

La sortida d’aquesta 8ena edició d “Mataró Camina per l’Alzheimer serà a les 8 del matí des de l’Ermita de Sant Simó. Per aquesta edició l’organització espera poder arribar a la xifra de 5000 participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.