| |

MATARO X CÀRITAS – 2019

El proppassat dissabte, 19 d’octubre, es va celebrar la gran festa solidària i ciutadana del “Mataró X Càritas”, a la plaça de Santa Anna, en el bell mig de la Ciutat. L’esdeveniment es va desenvolupar, sense pràcticament interrupcions, al llarg de 9 hores: de les 11 h. fins a les 9 del vespre. Hem estat al carrer mostrant la tasca social que desenvolupem, la feina que queda per a fer, els reptes que es plantegen cara al futur i els recursos que ens caldrà assolir per porta endavant la nostra tasca. Però, bàsicament, hem compartit amb la ciutadania un jorn de festa, convivència i esbarjo, fent palès el nostre més pregon agraïment a la Ciutat pel suport i solidaritat rebut en tot moment.

Hem ofert informació del nostre projecte, de la gran tasca que desenvolupen els nostres voluntaris i, sobretot, hem compartit la festa:  arrossada popular; molta música al llarg del dia amb diferents artistes i agrupacions musicals que han actuat de forma desinteressada i també, hem venut coca i pastissos, cava i llapis solidaris. De les petits vendes i aportacions voluntàries dels ciutadans, s’han recaptat 2.812,- € i 358 quilos d’aliments.

Per tot plegat, ens cal agrair pregonament l’actitud solidària de la ciutadania i les autoritats de Mataró. Cal fer extensiu l’agraïment al motor de Càritas: els seus voluntaris i voluntàries. Igualment, un agraïment a les entitats, professionals i artistes que han treballat desinteressadament per fer possible l’acte. Moltes gràcies a tots!

 

Mataró, 21 d’octubre de 2019IMG-20191019-WA0001-1

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.