|

NOTÍCIES de Mataró Audiovisual

L’Entorn destaca “pel respecte a la dignitat dels usuaris”

Així ho ha assegurat el president de la Creu Roja a Espanya, Javier Senent, en una visita al centre de suport alimentari que l’entitat té a Mataró

Redacciódt., 09/03/2021 – 13:13

Societat

El president de la Creu Roja d’Espanya, Javier Senent, i el seu homòleg a Catalunya, Josep Quitet, han visitat aquest divendres  les instal·lacions del Centre de Suport Alimentari l’Entorn. Una visita que han fet de la mà de l’alcalde David Bote, la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Laura Seijo i el coordinador de Creu Roja de Mataró, Santi de Arcos. L’objectiu de la visita ha estat conèixer el model que s’utilitza a Mataró per repartir aliments entre les persones que ho necessiten. Precisament Senent, va assegurar que amb les seves visites pel territori, ha detectat que el model que es fa servir a Mataró és fàcil i senzill, tot i que hi ha una gran feina d’organització al darrere, i a més, destaca pel “respecte a la dignitat dels usuaris”.  

Un projecte, el de l’Entorn, que desenvolupa Creu Roja en coordinació i amb el suport de l’Ajuntament i també en xarxa amb Càritas. Precisament, el director de Càritas Interparroquial de Mataró, Antoni Vilà, va fer acte de presència a la visita al centre, instal·lat  als baixos del número 64 del carrer Méndez Nuñez. Sobre el treball conjunt, la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Laura Seijo, va detallar que la solidaritat col·lectiva arriba on no arriben els recursos i capacitats dels ajuntaments. D’aquesta manera es pot assolir l’objectiu principal, que és donar resposta a tota la gent que necessita suport alimentari.

Els presidents de Creu Roja a Catalunya i Espanya visiten les seus de l’entitat pel territori per conèixer el funcionament de la campanya  “Creu Roja respon”, el dispositiu que s’ha posat en marxa per fer front als efectes de la crisi provocada per la pandèmia. Es tracta de la mobilització més gran de la història de l’organització, que representa, segons la mateixa entitat, un pas endavant per la solidaritat i la cooperació entre les entitats, la població i les empreses.

Informa: C.SánchezCreu Rojasolidaritatsuport alimentari

Seccions noticies

Entrada similar