|

NOTÍCIES de Mataró Audiovisual

Nova convocatòria de la Fundació Iluro per ajudar les entitats socials del territori de cara al 2020. Des del 2013 aquesta entitat aposta per ajudar econòmicament la tasca de diverses associacions del tercer sector. Aquest any s’ha incrementat el pressupost i es destinaran 40.000 euros a aquest suport, 5.000 més que en els darrers dos anys. A més des d’aquest any les associacions escollides podran comptar amb els diners a principi de l’exercici per poder planificar millor les seves actuacions.

Una altra de les novetats de l’edició de les ajudes de la Fundació Iluro per l’any 2020 és que s’han fet públiques les bases que marquen els criteris per escollir les entitats que rebran l’aportació econòmica. Es tracta d’un exercici de transparència. Precisament, un dels criteris és que les diverses associacions treballin en xarxa amb d’altres del mateix sector. Unes ajudes que es destinen a les entitats que s’enfoquen a millorar la qualitat de persones en risc i des d’aquest any també en la minimització dels impactes en el medi ambient.

Una altra de les diferencies de la convocatòria d’aquest any és que a partir del 2020 es lliurarà el 80 per cent de l’ajut econòmic a principi d’any i el 20 per cent restant s’entregarà al final del projecte, el que permet fer un seguiment més exhaustiu de la feina de les diferents associacions.

El termini de presentació de sol·licituds va començar el 15 de desembre i finalitzarà el 31 de desembre de 2019.

Informa: C.Sánchezfundacioiluro_0-1

Entrada similar