NOTÍCIES de Mataró Audiovisual

Publicat per en gen. 12, 2020 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

NOTÍCIES de Mataró Audiovisual

L’Ajuntament de Mataró contracta 94 persones a través de 2 plans d’ocupació

94 persones es van incorporar aquest 31 de desembre al mercat laboral a través de dos plans d’ocupació de l’Ajuntament de Mataró subvencionats pel Ministerio de Trabajo,  Migraciones y Seguridad, que gestiona el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Es tracta del programa Treball i Formació, que dona cobertura a 83 persones, i el programa Enfeina’t, que en cobreix  11. Sergi Morales, regidor d’Ocupació i Empresa explica que malauradament les xifres d’atur a Mataró són altes, cosa que fa que hi hagi molta demanda de places dins d’aquests plans d’ocupació.  Aproximadament Morales calcula que en aquest 2019 s’han pogut contractar unes 150 persones amb períodes d’entre 6 i 12 mesos.

Els programes ofereixen formació obligatòria, tutorització i seguiment del programa per tal de facilitar l’accés posterior al mercat laboral. Segons Morales, des del consistori s’intenta  que els perfil dels professionals que s’incorporen sigui  el més ampli i transversal possible.

Aquest dimarts  Sergi Morales ha donat la benvinguda a aquestes 94 persones que s’incorporen al món laboral en una sessió informativa al Centre Cívic Pla d’en Boet.

Informa: J.Peñarandaocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.