|

NOTÍCIES de Mataró Audiovisual

El concert Músics de Casa recapta més de 580 euros per Càritas en l’edició amb el duet Marenda

El concert Músics de Casa ha recaptat en la seva darrera edició 588 euros per a Càritas. La d’aquest diumenge ha estat l’11ena edició d’aquesta iniciativa que aquest any ha modificat el seu format. Les 10 primeres tenien com a objectiu donar a conèixer 4 o 5 grups de la zona, però aquest any han optat per centrar tot el recital en un sol grup musical. Per aquesta edició s’ha escollit el duet Marenda. També han fet un canvi d’emplaçament i han canviat l’escenari del Foment per instal·lar-se a l’església de Sant Josep. Es tracta d’un concert amb entrada lliure i aportacions voluntàries que serveixen per finançar els diversos projectes que desenvolupa Càritas Interparroquial de Mataró.

El grup que ha ofert el concert Músics de Casa en aquesta edició ha estat Marenda. Un duet format per Isidre Caro a la guitarra i la veu i Enric Badal al violí i la veu. Una proposta de música tradicional, d’autor, poemes musicats, de festa i reivindicativa.

Càritas ha publicat fa uns mesos un disc recopilatori en el marc dels 50 anys de l’entitat que recull temes interpretats per músics que han passat per alguns dels seus diferents actes. Un treball que es podrà trobar als diferents actes que organitzi l’entitat i que servirà també per col·laborar amb els seus projectes.marenda

Entrada similar