|

NOTÍCIES de Mataró Audiovisual

Càritas Mataró rep la distinció Òmnium Mataró 2020

Càritas Interparroquial de Mataró ha estat guardonada amb la distinció Òmnium Mataró 2020. El distintiu se li ha atorgat com a reconeixement a la seva llarga trajectòria dedicada a combatre la pobresa, l’exclusió social i la discriminació.
Càritas treballa a la ciutat des de l’any 1968 i la junta d’Òmnium Maresme ha destacat especialment el seu arrelament a la ciutat, comptant amb un nombrós cos de voluntaris, i la seva presència constant fent costat a la comunitat durant les crisis viscudes els darrers anys però, sobretot, oferint el seu suport ininterromput davant la pobresa crònica i la desigualtat estructural.

El guardó l’ha recollit el director de Càritas Mataró, Joan Radó, de mans del mateix Estapé.
Al seu torn, Radó ha volgut agrair el reconeixement per part d’Òmnium Cultural Maresme i ha glossat la tasca que du a terme Càritas Mataró.

L’acte, que s’ha fet aquest dimecres a la tarda a la seu d’Òmnium, s’ha dut a terme en format reduït amb molt pocs assistents, entre els quals hi havia l’alcalde de Mataró, David Bote.
L’entrega d’aquesta distinció ha comptat amb la col·laboració de la periodista de Mataró Audiovisual, Laura Cera, que ha fet una glossa de Càritas Mataró. La distinció ja s’havia anunciat per part d’Òmnium però no s’havia pogut dur a terme fins ara a causa del confinament.

Informa: Ll. Arcal

Entrada similar