|

NOTÍCIES de Mataró Audiovisual

La Festa del Voluntariat 2020 lloa la tasca dels voluntaris durant la pandèmia

Aquest any, per primera vegada, no s’ha pogut celebrar presencialment i s’ha emès per televisió i ràdio a través de Mataró Audiovisual

Imatge: Mataró Audiovisual

Aquest divendres al vespre ha tingut lloc la Festa del Voluntariat 2020 emmarcada dins la campanya ‘Fem Voluntariat amb la força de tothom’. Enguany l’acte pretenia posar en valor l’onada de solidaritat que hi ha hagut durant la pandèmia a la ciutat. I és que les desigualtats entre la ciutadania s’han vist agreujades i, com a conseqüència, s’ha requerit un augment en el nombre de voluntaris. Des del Punt de Voluntariat i l’Ajuntament de Mataró es va fer una crida que ràpidament va ser corresposta per una allau de persones que volien prestar-se per ajudar aquells que ho requerissin. Un exemple és el de la Xènia Verneda, una de les 400 persones que aquest 2020 ha decidit apuntar-se com a voluntària per fer front a la greu situació sanitària.

Totes aquestes persones que han estat i estant fent tasques de voluntariat afirmen sentir-se molt gratificades amb la seva contribució. A més, subratllen que encara hi ha moltes necessitats per cobrir i és per això que animen a tothom qui ho vulgui a unir-se.

L’acte ha comptat amb les actuacions del cantautor mataroní Joan Lorente amb temes com ara ‘Som grocs Pau’. A més, també s’hi ha pogut veure un espectacle de dansa de l’Aula de Teatre de l’Ajuntament de Mataró amb una coreografia orquestrada per la Cristina Castellà.

Finalment, aquesta darrera edició de la Festa del Voluntariat no s’ha pogut celebrar presencialment com era habitual. Ha hagut de fer-se de manera virtual i s’ha emès per televisió i ràdio a través de Mataró Audiovisual. La programació  de la campanya ‘Fem Voluntariat amb la força de tothom’ finalitzarà el proper 11 de desembre.

Informa: L.Sanmiquel

 

Entrada similar