|

NOTÍCIES de Mataró Audiovisual

Càritas i l’Orquestra de Mataró han fet Nadal per quart any consecutiu a l’església de Sant Josep. El concert ja és tota una tradició a la ciutat i des de fa quatre anys compta amb l’Orquestra de Mataró. La formació ha volgut interpretar al llarg dels anys diferents repertoris. El d’aquest any, segons la seva directora Clàudia Dubé Oranias, el més ambiciós i tradicional. Tant és així que en la primera part del concert van tocar diumenge valsos i polques de Johann Strauss i Txaikovski com el ‘Danubi Blau’ o el ‘Llac dels Cignes’. Com també ja és tota una tradició, el punt final el va posar la ‘Marxa Radetzky’ amb l’església de Sant Josep aplaudint.

Càritas Mataró té aquesta cita ben marcada al calendari. I és que els serveix per recollir fons per tirar endavant els seus projectes solidaris amb l’objectiu d’ajudar a les persones més vulnerables. Durant el concert d’aquest diumenge es van recaptar 1.939 euros. Un concert que va comptar amb la col·laboració del Cor Madrigalista de Mataró, que temporalment també dirigeix Clàudia Dubé Oranias, i que els va servir per fer una segona part plena de nadales clàssiques com el ‘Prec de Nadal’ o la ‘Nit de Vetlla’. Una col·laboració que tot just ha fet que començar, perquè és l’inici de celebració dels 5 anys de l’Orquestra Mataró i els 45 del Cor Madrigalista.

El concert l’organitza Càritas Mataró des de fa molts anys. De fet, aprofiten l’esdeveniment per donar a conèixer la seva tasca i els centres d’atenció en els que són presents.concert c

Entrada similar